PSG fodboldtrøje med tryk Thiago Silva, Køb PSG C.F.fodboldtrøje online
Billige fodboldtrøjer med tryk, Køb Fodboldtrøjer 2021 online

PSG fodboldtrøje med tryk Thiago Silva, Køb PSG C.F.fodboldtrøje online

PSG vm trøje Thiago Silva

Få den internationale teams kit og billig fodboldsæt børn dag! Fodboldtrøjer til børn og voksne med originalt tryk. Stort udvalg af fede klub- og landsholdstrøjer. Hurtig verdensomspændende levering til rådighed.

Mere end 5.000 svenske tilhængere fik atmosfæren i Kielce til at føle sig mere som Stockholm end det sydlige Polen, selv om det i første omgang syntes at være Englands spil at vinde. Tammy Abraham var uheldig at se sin akrobatiske indsats lige før halvdelen savner målet efter et fremragende flick-on fra Alfie Mawson efter et indkast.

Boothroyds side gjorde også en stærk start efter pausen, men blev hæmmet af et skuffende slutprodukt fra begge flanker, med Everton ryggen Mason Holgate til tider. klassiske PSG Thiago Silva fodboldtrøjer Lewis Baker kæmpede for at få en indflydelse fra hans No10-rolle som Nathaniel Chalobah, og kaptajnen James Ward-Prowse blev ofte overskredet på midtbanen, og det syntes næsten uundgåeligt, at Sverige ville sikre sejr, da de hældte frem som klokken tjekkede.

Strandberg var særlig farligt i pausen, PSG Thiago Silva fodboldtøj sæt og kun en sidste udfordring fra Holgate forhindrede ham i at have en en-til-en med Pickford lige før straffen blev indrømmet.

Boothroyd var filosofisk om hans sides chancer for at skride frem, men efter at have set Pickford færdiggør sin flytning til Goodison Park, mens han var væk på seje PSG fodboldtrøjer internationalt plan, indrømmede han beundring for den måde, den 23-årige har håndteret presset på.

Billige PSG Thiago Silva trøjer