Atletico Madrid fodboldtrøje med tryk Stefan Savić, Køb Atletico Madrid C.F.fodboldtrøje online
Billige fodboldtrøjer med tryk, Køb Fodboldtrøjer 2021 online

Atletico Madrid fodboldtrøje med tryk Stefan Savić, Køb Atletico Madrid C.F.fodboldtrøje online

Atletico Madrid vm trøje Stefan Savić

Få den internationale teams kit og billig fodboldsæt børn dag! Fodboldtrøjer til børn og voksne med originalt tryk. Stort udvalg af fede klub- og landsholdstrøjer. Hurtig verdensomspændende levering til rådighed.

Sydney FC kapitulerede til et forbløffende 5-2 nederlag mod Adelaide United på søndag, hvilket giver Canberra United mulighed for at snyde W-League premiership på den sidste dag i den regulære sæson.

Har brug for en sejr til deres tredje top-of-the-table finish, Sydney FC på en eller anden måde konspireret til at indrømme fire mål i åbningen 23 minutter af en kaotisk anden halvdel mod anden fra bunden Adelaide.

Canberra United besejrede Melbourne Victory 5-1 på lørdag for at låse op til et halvtidsfinale og hæve presset på Sky Blues for deres besøg i Adelaide.

Sydney havde tidligere vundet 12 lige mod Adelaide, men viste dog deres normale angribende flydende, når det var mest vigtigt.

I stedet var det Adelaide, der havde det bedre i første halvleg, før man endelig Atletico Madrid Stefan Savić fodboldtrøjer 2021 drejede trykket ind i mål ved at scorer to gange i åbningen tre minutter i anden periode.

Et eget mål fra Servet Uzunlar og den første af en anden halvdel fra Adriana Jones så Adelaide løb til en to-måls fordel inden for få minutter efter genstart.

Til deres kredit drog Sydney FC niveau ved timemærket med en quickfire-dobbelt fra halvtidssubstitutionen Remy Siemsen, selvom hendes anden blev tappet hjem fra en offside-position.

Imidlertid så Adelaide altid farligt, Atletico Madrid Stefan Savic fodboldtrøje med tryk og de genvandt snart ledelsen via en Jones-straffe og en Emily Hodgson-strejke, før Sofia Huerta blev kogt kagen sent.

Dagen blev endnu værre for Sydney FC, da Perth Glory skænkede et sidste minut 1-0 sejr over Western Sydney Wanderers til at hoppe ind i anden.

Den lone skade-strejke fra Caitlin Doeglas sikrede Perth Glory tjent hjemme fordel for næste uges semifinale mod Sydney.

Melbourne City vil rejse Atletico Madrid Stefan Savic fodboldtrøje med eget navn til Canberra til den anden semifinale, hvor mesterne smutter ind i fjerdepladsen med en 2-0 sejr over Newcastle Jets i Coffs Harbour på fredag.

Billige Atletico Madrid Stefan Savic trøjer