Arsenal fodboldtrøje med tryk Santi Cazorla, Køb Arsenal C.F.fodboldtrøje online
Billige fodboldtrøjer med tryk, Køb Fodboldtrøjer 2021 online

Arsenal fodboldtrøje med tryk Santi Cazorla, Køb Arsenal C.F.fodboldtrøje online

Arsenal vm trøje Santi Cazorla

Få den internationale teams kit og billig fodboldsæt børn dag! Fodboldtrøjer til børn og voksne med originalt tryk. Stort udvalg af fede klub- og landsholdstrøjer. Hurtig verdensomspændende levering til rådighed.

Arsenal-hierarkiet forbliver faste i deres støtte til Arsène Wenger på trods af Champions League ydmygelse i hænderne på Bayern München, og de tror, ​​at han kan trække klubben ud af deres nedgang og bevise, at han fortjener at fortsætte som lederen efter udgangen af sæsonen.

Wengers kritikere fik mere ammunition på tirsdag aften, da hans hold styrtede til et 5-1 hjemme-nederlag mod Bayern i andenpladsen i Champions League sidste 16 for at afslutte 10-2 på aggregeret. Det var den syvende sæson i rækkefølge, at de var gået ud af konkurrencen på dette stadium, og det tilføjede op til et femte tab i de sidste syv spil i alle konkurrencer.

hvoraf nogle er forbundet med usikkerheden om, hvorvidt Wenger vil blive eller gå, når hans kontrakt udløber i sommer. Han har fået tilbudt en ny toårig aftale.

Søgningen efter en ny akademichef til at erstatte Andries stjerner på Santi Cazorla fodboldtrøjer Jonker, som i begyndelsen af ​​sidste uge forlod at blive træner i Wolfsburg, er blevet sat på vent - som Wenger ville have det sidste ord på udnævnelsen - mens flere medlemmer af spillet squad overvejer deres futures. Øverst på denne liste er Alexis Sánchez, som kommer ind i sit sidste år i sin kontrakt i juli og antages at have et massivt tilbud fra en rivaliserende klub på bordet. Det er dette, der har modnet ham til at kræve en ikke-omsættelig Arsenal Santi Cazorla udebanetrøje lønforhøjelse hos Arsenal til omkring £ 250.000 om ugen.

Sánchez var involveret i en træningsbane bust-up i sidste uge, hvilket førte til Wenger slippe ham fra start XI til lørdag 3-1 nederlag i Liverpool. Vagten forstår, at han havde en rasende række i omklædningsrummet efter mødet med Laurent Koscielny.

Mesut Özil, som også kommer ind i det sidste år på sin aftale om sommeren, er låst i fridage på friske vilkår, uden tegn på et overhængende gennembrud, mens Alex Oxlade-Chamberlain - populære Arsenal Santi Cazorla trøjer en anden spiller, der skal ind i sin sidste 12 måneder - vil overveje sin fremtid i slutningen af ​​sæsonen.

Billige Arsenal Santi Cazorla trøjer