Juventus fodboldtrøje med tryk Rodrigo Bentancur, Køb Juventus C.F.fodboldtrøje online
Billige fodboldtrøjer med tryk, Køb Fodboldtrøjer 2021 online

Juventus fodboldtrøje med tryk Rodrigo Bentancur, Køb Juventus C.F.fodboldtrøje online

Juventus vm trøje Rodrigo Bentancur

Få den internationale teams kit og billig fodboldsæt børn dag! Fodboldtrøjer til børn og voksne med originalt tryk. Stort udvalg af fede klub- og landsholdstrøjer. Hurtig verdensomspændende levering til rådighed.

Hvis Jodie Taylor følte historiens vægt på skuldrene, viste hun det ikke. Med sin første reelle chance for en edgy, nervøs, tog Englands hovedspiller en enkelt fastholdende berøring og sendte et smukt vejet, akavet vinklet skud over franske målmand og ind i nederste hjørne.

Taylors femte mål for Euro 2021 viste sig at være det afgørende øjeblik for en aften, som ikke kun tjente Mark Sampsons Lionesses en semifinale dato mod Holland i Enschede torsdag, men sikrede Englands første sejr mod Frankrig siden 1974. Med Sampson har opvokset øjenbryn ved at bruge meget af spilets præambel til at styre jibes hos Olivier Echouafni, hans Les Bleues-modstykke, havde den typisk hensynsløse anden halvdel den ekstra fordel at forhindre, at en sådan hubris forvandlede sig til ydmygelse.

Efter at have set sin side kommer tæt på en chokeliminering fra gruppe C, var Echouafni under sammenlignelig stress. Efter mindre end succesfulde stints med ansvar for mænds hold i Amiens Juventus Rodrigo Bentancur fodboldtrøje med tryk og Sochaux, er den tidligere Marseille og Nice midtbanespiller ivrig efter at bevise, at han er den rigtige mand til at lede Les Bleues til verdensmesterskabet i 2021 i Frankrig.

Efter tre nederlag og to trækker sine tidligere fem kampe mod Frankrig, behøvede Englands træner virkelig at justere strømbalancen, og han kunne have behørigt udført uden en lidt scrappy første halvdel fuld af lyd og raseri, men manglede et skud på målet. På trods af dette manglende oprindelige skærekant udnyttede Camille Abily på Lucy Bronze, usædvanligt, at blive fanget uden Juventus Rodrigo Bentancur fodboldsæt børn at give Marie-Laure Delie et strålende pas, hvorfra sidstnævnte kun kunne skyde et skud bredt.

Men hvis Frankrikes hurtige forandring af angrebet tempo og til tider sømløs manipulation af bolden til tider forfulgte England, nægtede de at tillade sådanne bekymringer at distrahere dem fra deres gameplan for at presse Les Bleues højt op på banen med den generelt udestående Bronze surging fremad dynamisk fra højre tilbage.

Denne taktik efterlod Echouafis spillere ikke i stand til at bygge besiddelse fra ryggen helt lige så meget som de kunne have ønsket Juventus Rodrigo Bentancur fodboldtrøjer køb - og også vundet England et farligt frispark, godt leveret af Jordan Nobbs, men ledet spildt bredt af Millie Bright, der havde sprængt Georges .

Billige Juventus Rodrigo Bentancur trøjer