Tottenham Hotspurs fodboldtrøje med tryk Roberto Soldado, Køb Tottenham Hotspurs C.F.fodboldtrøje online
Billige fodboldtrøjer med tryk, Køb Fodboldtrøjer 2021 online

Tottenham Hotspurs fodboldtrøje med tryk Roberto Soldado, Køb Tottenham Hotspurs C.F.fodboldtrøje online

Tottenham Hotspurs vm trøje Roberto Soldado

Få den internationale teams kit og billig fodboldsæt børn dag! Fodboldtrøjer til børn og voksne med originalt tryk. Stort udvalg af fede klub- og landsholdstrøjer. Hurtig verdensomspændende levering til rådighed.

To australiere har fanget øjet på en stor måde i år i Englands anden fase. Begge er ankommet denne sæson fra udenlandske klubber, begge er midtbanespillere og begge tjener rave anmeldelser. Den ene er Aaron Mooy, legemageren, der skubber Huddersfield Town mod fremme i Premier League.

Den anden er en høj, pony-tailed AFL-fan, der kom gennem rækken i Skotland og kæmper hårdt for at holde en af ​​divisionens mindste klubber op - Jackson Irvine.

Mens tidligere australske kontingent i mesterskabet havde været fokuseret udelukkende på folk som Massimo Luongo, Bailey Wright og Socceroos skipper Mile Jedinak, er Irvine nu i centrum.

I hans bare sin første sæson i divisionen har Irvine stemplet sin myndighed i Burton Albion. Ni mål i 36 optrædener som defensive midtbanespiller har vist både hans evne og alsidighed, idet han sender mange rivaler scrambling for sin underskrift.

Mens hans klubkarriere begynder, så er hans internationale karriere i gang med at skyrocket. Irvine var næsten tabt til australsk fodbold, da han repræsenterede Skotlands under-19s, men han blev lokket tilbage i folden for fem år siden og spillede derefter til Young Socceroos og Olyroos. Hans fulde senior internationale debut kom på Craven Tottenham Hotspurs Roberto Soldado trøjer til piger Cottage i 2021 i en 3-0 sejr over Canada, Australiens første spil efter afsigelsen af ​​Holger Osieck.

Socceroo caps har været sjældne siden da, men Irvine bygger en stærk sag for regelmæssig integration. Med Mooy, Luongo, Jedinak, Mark Milligan og Tom Rogic, der alle kæmper for pletter i en overfyldt australsk midtbane, har den 24-årige været nødt til at bide sin tid.

Australien står over for afgørende spil i deres næste to verdensmesterskabskampe, med kampe mod Irak i Teheran i torsdag og De Forenede Arabiske Emirater i Sydney i næste uge. Tab i begge spil kunne se Socceroos glide ned i deres gruppe som kvalifikationsperioden går ind i sin kritiske fase. Irvine siger, at landsholdet Tottenham Hotspurs Roberto Soldado trøjer med tryk ikke tager noget for givet i Iran.

Efter disse to spil afventer en Confederations Cup, og et potentielt i næste år i Rusland. Socceroos er blevet tegnet for at møde verdensmestere Tyskland, sydamerikanske champions Chile og afrikanske mestere Kamerun i juni.

Et lånespill til Ross County fulgte, hvor Irvine udmærket sig, før klubben underskrev ham permanent i juli 2021. Efter endnu et imponerende år med Staggies, herunder at vinde Scottish League Cup, vinkede England og promoverede Burton Albion slået ham op for en £ 330.000 overførselsgebyr, den største i deres historie.

Syd for grænsen Irvine ramte jorden løbende, hurtigt bliver en uundværlig del af seje Tottenham Hotspurs fodboldtrøjer Nigel Cloughs start XI. Som en defensiv midtbanespiller, som har brugt tid som ret-back og center-back i fortiden, har Irvine draget fordel af managerens taktiske tweaks og brug af en 3-5-2 formation.

Billige Tottenham Hotspurs Roberto Soldado trøjer