AC Milan fodboldtrøje med tryk Patrick Cutrone, Køb AC Milan C.F.fodboldtrøje online
Billige fodboldtrøjer med tryk, Køb Fodboldtrøjer 2021 online

AC Milan fodboldtrøje med tryk Patrick Cutrone, Køb AC Milan C.F.fodboldtrøje online

AC Milan vm trøje Patrick Cutrone

Få den internationale teams kit og billig fodboldsæt børn dag! Fodboldtrøjer til børn og voksne med originalt tryk. Stort udvalg af fede klub- og landsholdstrøjer. Hurtig verdensomspændende levering til rådighed.

Romelu Lukaku skulle have sin medicinske i Los Angeles torsdag aften, før han afsatte en £ 75m flytte til Manchester United, med angriberen forventet at blive medlem af José Mourinhos hold, når de ankommer til byen i søndag for klubbenes fem-game-præ-sæson tour of America.

Lukaku har været på ferie i Californien med Uniteds Paul Pogba, som er en god ven, og som har samme agent, Mino Raiola. Den 24-årige skyldtes at flyve tilbage til England på fredag ​​til præ-sæson træning med Everton.

Men som Mourinho har til hensigt at Lukaku skal bekræftes som Uniteds andet sommersignering så hurtigt som muligt, har lederen besluttet, at dette er den bedste måde at skubbe overførslen igennem. Farten betyder, at United vil have landet Lukaku foran Chelsea, trods AC Milan Patrick Cutrone hjemmebanetrøje den vestlige London-klub, idet de troede, at de var i poleposition for at vinde ham fra Everton.

Chelsea fastholdt holdningen, selv efter at nyhederne brød på torsdag, at United var sikker på at de lukkede ind på spilleren.

Hvis Lukaku fuldfører overførslen, vil han følge Victor Lindelof, den centrale forsvarer, der flyttede fra Benfica til United for £ 30m i sidste måned. Mourinho har stadig til hensigt at tilføje en central midtbanespiller AC Milan træningstrøje og muligvis en bred fremad. Wayne Rooney forventes at forlade United for Everton, med sin tilstedeværelse på flyvningen til vestkysten på søndag i balancen.

Scoring mål var Uniteds største problem sidste sæson, da de sluttede ligakampagnen med 54, komfortabelt den laveste af de øverste syv sider. De øverste tre alle scorede mere end 80 mål og Uniteds manglende evne til at se off hold førte til at skade fodboldtrøjer AC Milan Patrick Cutrone børn hjemmehold mod Swansea City, West Bromwich Albion, Bournemouth, Hull City, West Ham, Burnley og Stoke City.

Billige AC Milan Patrick Cutrone trøjer