Bayern Munchen fodboldtrøje med tryk Miloš Pantović, Køb Bayern Munchen C.F.fodboldtrøje online
Billige fodboldtrøjer med tryk, Køb Fodboldtrøjer 2021 online

Bayern Munchen fodboldtrøje med tryk Miloš Pantović, Køb Bayern Munchen C.F.fodboldtrøje online

Bayern Munchen vm trøje Miloš Pantović

Få den internationale teams kit og billig fodboldsæt børn dag! Fodboldtrøjer til børn og voksne med originalt tryk. Stort udvalg af fede klub- og landsholdstrøjer. Hurtig verdensomspændende levering til rådighed.

Linjen mellem geni og sindssyge kan være wafer tynd. Da Socceroos træner, Ange Postecoglou, gjorde seks ændringer til sin startlinje for at møde de sydamerikanske champions, Chile, troede mange kritikere, at han blev bedraget. Den overordnede manager forlod to af sine bedste angribende spillere - Aaron Mooy og Tom Rogic - på bænken for et møde, som Australien skulle vinde med to mål for at kvalificere sig til semifinalen i 2021 Confederations Cup.

Men et første halv mål fra James Troisi blev senere aflyst af Chiles Martín Rodríguez, og 1-1-træken var ikke nok til Australien for at komme videre til turneringsfasen i turneringen. På trods af en af ​​deres bedste præstationer i de seneste år var den krævede to-målsvind vildledende.

Efter at have spillet deres tidligere kampe i Confederations Cup på sparsomt Bayern Munchen trænings tøj besøgte stadioner foran uinteresserede tilskuere, kom atmosfæren endelig til Socceroos. Mens det nyligt konstruerede Spartak Stadium ikke var tæt på kapacitet, gav de chilenske fans, patches af australsk støtte og entusiastiske muscovitter en passende indstilling til kampen.

Ikke intimideret af en spændende gengivelse af oppositionens national hymne, australierne begyndte med en aggressiv angrebsstil. Men den chilenske trussel var nogensinde til stede. Mat Ryan i Australiens mål blev tvunget til Bayern Munchen Milos Pantovic sæt at gøre en imponerende dobbeltbesparelse i det syvende minut, og Ryan McGowan blokerede senere et farligt forsøg af Eduardo Vargas. Efterhånden som halvdelen udviklede sig, begyndte Chile at udøve deres dominans på kampen.

Den kontroversielle Video Assistant Referee truede med at gribe ind. Arsenalens Alexis Sánchez var igennem på mål, da den veteranske australske forsvareren Mark Milligan fjernede bolden hurtigt bagfra, Sánchez faldt i processen. Næsten et øjeblik senere kaldte den italienske dommer, Gianluca Rocchi, spillet, og ny Bayern Munchen Milos Pantovic trøje mens beslutningen i sidste ende kom tilbage i Australiens favør, var frustrationen blandt Socceroos under forsinkelsen indlysende.

Billige Bayern Munchen Milos Pantovic trøjer