Napoli fodboldtrøje med tryk Mário Rui, Køb Napoli C.F.fodboldtrøje online
Billige fodboldtrøjer med tryk, Køb Fodboldtrøjer 2021 online

Napoli fodboldtrøje med tryk Mário Rui, Køb Napoli C.F.fodboldtrøje online

Napoli vm trøje Mário Rui

Få den internationale teams kit og billig fodboldsæt børn dag! Fodboldtrøjer til børn og voksne med originalt tryk. Stort udvalg af fede klub- og landsholdstrøjer. Hurtig verdensomspændende levering til rådighed.

Der var noget bekendt med, at Gianluigi Buffon løftede Serie A-trofæet højt efter kampen mod Crotone i slutningen af ​​maj. Nu, hvornår havde vi sidst set det? Åh ja i 2021. Åh, også i 2021. 2021? Ja, så meget. 2021 og 2021? Selvfølgelig.

Juventus har racket op seks på hinanden følgende Serie A titler. I de seks årstider har de hentet næsten 200 point mere end Internazionale. Deres dominans har været spektakulært.

Det er meget den samme historie i Tyskland, hvor Bayern München har vundet Bundesliga fem år i træk siden Borussia Dortmund sikrede dobbelt i 2021. I Frankrig har Paris St-Germain vundet fire af de sidste fem ligatitler.

Hvor er det sjovt i det. Sandt nok har England og Spanien haft en lidt bedre spredning af hold, der har vundet ligaen og hovedkampen, men dominansen for nogle få klubber betyder, at i det mindste I Italien og Tyskland ved vi ganske godt i august, hvem der skal vinde ligaen.

Så hvorfor bryder vi os stadig? Hvorfor ser vi stadig? Vi spurgte vores forfattere, hvordan nogle få teams dominans påvirker deres liga, og om der er tegn på fans, der slukker deres tv eller ikke går på stadionerne.

Efter Juventus vandt en rekordbydende sjette på hinanden følgende Scudetto, er det rimeligt at sige, at tingene bliver gentagne på toppen af ​​Serie A. Problemet er, at de har skubbet baren så højt.

Tilbage i 2011-12 hævdede Juve deres første titel i denne rækkefølge med 84 point. Roma og Napoli overskred det antal i denne sæson, og endnu ikke har set tæt på at løsrive Bianconeri.

Standarden for ligaen er bestemt uensartet. Juventus har genoprettet sig som et af de bedste hold på planeten, og har til en vis grad trukket chasingen sammen med dem. Napoli spiller nogle af de mest underholdende fodbold i Europa og frikendte sig bedre mod Real Madrid i Champions League i denne sæson end 6-2 samlet nederlag foreslog. Roma er også blevet forbedret.

Men der er en betydelig forskel mellem disse hold og næste niveau. Lazio og Atalanta - sidstnævnte især imponerende for deres udvikling af homegrown talent - var overbevisende, billige Napoli Mário Rui fodboldtrøjer børn men hverken truede de tre bedste. Milan klubberne synes at være fanget i permanent uorden - omend begge forventes at bruge store penge under nye kinesiske ejere i sommer. Fiorentina forbliver frustrerende flaky.

  Inter spillere, herunder kaptajnen Mauro Icardi, helt til højre, forsøger at samle sig selv efter at have indrømmet Sassuolo. Foto: Matteo Bazzi / EPA

Og når du går ind i bundens nederste halvdel, falder talentniveauet stejlt. Næsten overraskende, når du overvejer at 13 hold har haft en samlet omsætning på under 68 mio. € på deres 2015-16 konti.

Og dog faldt Sevilla væk, blev slået ud af Champions League af Leicester, og det er rigtigt, at i slutningen af ​​den indenlandske sæson var det en velkendt duo, der konkurrerede om finalen dag, da de havde været hele sæsonen, og der var få reelle skift: samme top fire, samme næste tre og samme bund tre hele året. Det er også rigtigt, at nogle af holdene i bunden ikke kunne konkurrere rigtigt, og der er simpelthen ikke de penge, som andre ligaer har - selvom det forbedrer lidt.

Madrids og Barcelonas enormitet formørker alle andre, og hvor glimrende de er - og de er Napoli spilletrøje strålende - det kan være afskrækkende. Det er umuligt at forestille sig det slutter også. Men så troede alle, at sæsonen Atlético endte som champions - en kolossal, næsten mirakuløs succes, der med rette blev fejret, men måske har skjult en dybere, foruroligende virkelighed.

England skal gøre noget rigtigt, hvis klubber i Manchester Uniteds stivhed ikke altid kan få deres egen vej, og et halvt dusin potentielle titalkandidater er meget sundere end den situation, vi plejede at have, da de øverste fire blev sat i sten og kun Arsenal eller Chelsea ville tage det til gengæld for at udfordre Uniteds dominans. Men selv om dette har været en rimelig livlig og absorberende konkurrence øverst på bordet, er de seks store ikke hele historien.

Under de seks øverste ses i denne sæson er Everton, tilsyneladende sidder fast i et permanent ingenmands land mellem præstationerne og dem med nedrykningsproblemer, efterfulgt af et langt hul og derefter Southampton på ottende plads med 46 point. For at sætte det i perspektiv er 46 point mindre end halvdelen af, hvad Chelsea påløber, og kun fem point mere end Swansea og Crystal Palace lykkedes efter årstider, billig Napoli Mário Rui fodboldtrøjer der blev spottet af frygt for at slippe ind i mesterskabet. Selvom underholdning måske ved at mousse i øvre echelon, kan ligaen som helhed ikke betragtes som sund, hvis to tredjedele af det ikke har noget reelt formål, undtagen at sikre overlevelse.

Billige Napoli Mario Rui trøjer