Manchester United fodboldtrøje med tryk Marcus Rashford, Køb Manchester United C.F.fodboldtrøje online
Billige fodboldtrøjer med tryk, Køb Fodboldtrøjer 2021 online

Manchester United fodboldtrøje med tryk Marcus Rashford, Køb Manchester United C.F.fodboldtrøje online

Manchester United vm trøje Marcus Rashford

Få den internationale teams kit og billig fodboldsæt børn dag! Fodboldtrøjer til børn og voksne med originalt tryk. Stort udvalg af fede klub- og landsholdstrøjer. Hurtig verdensomspændende levering til rådighed.

Den alsidige angriber midtbanespiller er længe blevet øremærket som en fremtidig stjerne i tysk fodbold, og det er derfor ikke overraskende, at Jürgen Klopp er ivrig efter at bringe ham til Anfield næste sæson. Det eneste problem er, at ligesom i løbet af hans dage i Borussia Dortmund er der en ret stor rival at kæmpe med i form af Bayern München. Carlo Ancelottis side er allerede forstået at have åbnet samtaler med de 20-årige repræsentanter, så Klopp bliver nødt til at handle hurtigt, hvis han ønsker at få sin mand.

Den 18-årige har slået hoveder over hele Europa med sine scintillating displays i Champions League, med Monaco braced for nogle store bud i sommer for frem med en kameramerisk far og algerisk mor. Real Madrid ser frem til frontrunner på dette stadium, da han har set Mbappé flere gange i de seneste uger, men José Mourinho har også foretaget en forespørgsel. Men ville United være i stand til at underskrive både ham og Griezmann? Usandsynlig. Uanset hvad, vil en pricetag på over £ 50m være nødvendig for at gøre Monaco til at tænke Manchester United Marcus Rashford fodboldtrøje med tryk over det.

  Lyon Alexandre Lacazette fejrer scoring mod Paris Saint-Germain tidligere i denne måned. Foto: Christophe Petit Tesson / EPA

Efter det thunderbolt skud, der hjalp Lyon med at slå Roma 4-2 i det første ben af ​​deres Europa League-slips, indrømmede Lacazette, at hans tid i Frankrikes anden by måske kommer til ophør. Barcelona ser ud til at være hans foretrukne valg, og der er enhver chance for, at den franske internationale vil ende i Catalonien, da han har fået sin produktive statistik siden han vendte tilbage fra en hamstringskade i oktober. Meget afhænger seje Manchester United fodboldtrøjer af, hvem der erstatter Luis Enrique i dugoutet, hvor Arsenal potentielt også venter i vingerne, hvis Alexis Sánchez skal afsted.

Skuffende for Algeriet i Afrikakampen, synes Ghoulam at have gjort nok for at overbevise Pep Guardiola, han kan hjælpe med at udfylde problemet tilbageholdende rolle i Manchester City med samtaler med Napoli forstået at være på et avanceret stadium over en potentiel £ 11m bevæge sig. Chelsea er også på markedet for en tilbagevenden til trods for at bruge mere end 20 millioner pund på Baba Rahman og derefter Marcos Alonso i de to foregående somre, med Alex Sandro og David Alaba mulige mål, men Manchester United Marcus Rashford trøjer til piger Guardiola og City er overbeviste om, at de kan sikre 26 -årig tidlig i hvad der kunne være en travl sommer på Etihad.

Billige Manchester United Marcus Rashford trøjer