Napoli fodboldtrøje med tryk Luigi Sepe, Køb Napoli C.F.fodboldtrøje online
Billige fodboldtrøjer med tryk, Køb Fodboldtrøjer 2021 online

Napoli fodboldtrøje med tryk Luigi Sepe, Køb Napoli C.F.fodboldtrøje online

Napoli vm trøje Luigi Sepe

Få den internationale teams kit og billig fodboldsæt børn dag! Fodboldtrøjer til børn og voksne med originalt tryk. Stort udvalg af fede klub- og landsholdstrøjer. Hurtig verdensomspændende levering til rådighed.

Craig Shakespeare er blevet bekræftet som Leicester Citys faste manager og givet en treårig kontrakt, der giver et mål for klubbens tro på ham, efter at han styrede holdet væk fra Premier League-nedrykningssonen i kølvandet på Claudio Ranieris afsked.

Leicesters ejere var meget imponerede over, hvordan Shakespeare galvaniserede spillerne i løbet af de sidste tre måneder af sæsonen, og den eneste overraskelse er, at klubben tog så lang tid at annoncere, at den 53-årige er blevet belønnet med jobbet.

Shakespeare, som tidligere havde fungeret som assisterende leder til Ranieri og Nigel Pearson, vandt otte af sine 16 kampe med ansvar, herunder syv i Premier League, og sørgede for, at enhver frygt for nedrykning blev overfaldet, da Leicester sluttede 12. efter at have vundet titlen sæsonen før . Han førte også Leicester ind i Champions League kvartfinalen efter at have overvåget en mindeværdig 2-0 andenbesejr vinder mod Sevilla på King Power Stadium.

Selvom han aldrig havde lykkedes før, gjorde Shakespeare Napoli Luigi Sepe fodboldtrøjer ingen hemmelighed om, at han var interesseret i at lykkes Ranieri kort efter, at han fik lejlighed i februar. Det blev hurtigt klart, at han nød støtte fra spillere, der blev desillusionerede under Ranieri, og det viste sig i en vending, der førte til, at Shakespeare blev den første britiske manager for at vinde sine første fem Premier League kampe. Personalet var også imponeret over, hvordan Shakespeare tilpassede sig rollen og lignede en naturlig leder.

Forhandlingerne fandt sted med klubens ejere i Napoli Luigi Sepe trøje langærmet slutningen af ​​sæsonen og kulminerede i nyheden om, at Shakespeare har fået en langsigtet aftale om at bygge videre på resultaterne i sidste sæson.

Foruden at forsøge at styrke holdet om sommeren, skal Shakespeare inddrage en assisterende leder. Han forventes også at tilføje en anden træner til et backroom team, der blev efterladt udtømt, da Ranieri gik sammen med flere af de medarbejdere, der arbejdede sammen med ham.

For Leicesters ejere, som blev retfærdiggjort i deres kontroversielle beslutning om at afskedige Ranieri, ses Shakespeare som den rigtige mand til seje Napoli fodboldtrøjer at lede klubben efter et par bemærkelsesværdige år, hvor de har vundet Premier League, flirtede med nedrykning og kom igennem til sidste otte af Champions League.

Billige Napoli Luigi Sepe trøjer