Frankrig vm trøje med tryk Lucas Digne, Køb Frankrig landsholdstrøje 2021 online
Billige fodboldtrøjer med tryk, Køb Fodboldtrøjer 2021 online

Frankrig vm trøje med tryk Lucas Digne, Køb Frankrig landsholdstrøje 2021 online

Frankrig vm trøje Lucas Digne

Få den internationale teams kit og billig fodboldsæt børn dag! Fodboldtrøjer til børn og voksne med originalt tryk. Stort udvalg af fede klub- og landsholdstrøjer. Hurtig verdensomspændende levering til rådighed.

Da Fifa besluttede at udvide 2026-verdensmesterskabet til 48 hold i en 16-gruppeturnering tirsdag, var bekymringen fra mange fodboldforeninger ikke verdensmesterskabet selv - men snarere hvordan de ville komme derhen.

Med 211 lande, der går til 48 steder, hvordan kan FIFA gennemføre et kvalificerende system, der vil distribuere et ret antal steder for en confederation body uden at fremmedgøre en anden? Mere i dette tilfælde kan ikke nødvendigvis betyde bedre: En stigning i kajallokering vil også starte en budkrig blandt kontinenter.

Det er en monumental opgave, der for evigt vil ændre karakteren af ​​VM-kvalifikationsprocessen - og når det kommer til Amerika og dets 45 medlemmer, kunne indsatsen ikke være højere.

Sydamerika har i øjeblikket fire og et halvt World Cup steder, mens Concacaf, som repræsenterer både Nord- og Mellemamerika samt Caribien, har kun tre og en halv fra 35 medlemmer. Europas Uefa har i øjeblikket 13 pladser til 55 hold plus den ekstra plads til Rusland, som vil være vært for 2021s turnering.

Som følge af tirsdagens beslutning og stigningen i hold vurderes det, at Concacaf og Conmebol ville modtage seks og seks og et halvt sted for 2026, men den officielle beslutning vil ikke blive truffet tryk på Lucas Digne landsholdstrøje i maj.

A medlemmer tæt på konsensus om distribution af nye verdensmesterskabssteder - endelig beslutning om det sandsynligvis i maj pic.twitter.com/h4MhRpIpQZ

Montagliani syntes selvsikker, men hans ansvar ligger udelukkende inden for Concacaf og ikke med Sydamerika. Derfor kunne muligheden for en fusion stadig være en reel mulighed, hvis Conmebol mener, at det kan gavne deres medlemmer.

Der er en stærk mulighed for, at verdensmesterskabet i 2026 vil blive vært i Nordamerika: Concacaf-nationer forbereder sig på at lancere et to-nationalt bud ud af Mexico, Canada og USA. Tanken om at fusionere Conmebol og Concacaf kunne understøttes af den opfattelse, at Fifa i 2026 vil have så mange medlemmer fra de to konføderationer i Frankrig Lucas Digne fodboldtøj til børn turneringen som muligt.

Så hvad er fordelene og ulemperne ved en fusion? Hvem fordeler og hvem lider? For det første skal vi antage, at Conmebol og Concacaf vil kombinere til 14 køjer, og hvis dette er tilfældet, har sydamerikanske nationer en overvældende fordel.

Hvis vi ser på de øverste hold fra hver krop og bruger sidste års Copa America Centenario som barometer, kan vi se den store forskel i kvalitet. Argentina, Colombia og Champions Chile viste tydeligt kløften mellem dem og deres Concacaf kolleger, USA, Mexico og Costa Rica. USA blev flov af Messi og Argentina i semifinalen og tabte 4-0, mens Chile slog Mexico 7-0 i Frankrig Lucas Digne landsholdstrøje børn tilbud deres kvartfinale. Brasilien og Uruguay, der i mellemtiden ikke kom ind i sidste sommer turnering med deres stærkeste squads og blev slået ud tidligt, er i øjeblikket første og anden for russiske kvalifikatorer.

Billige Frankrig Lucas Digne trøjer