Atletico Madrid fodboldtrøje med tryk Kevin Gameiro, Køb Atletico Madrid C.F.fodboldtrøje online
Billige fodboldtrøjer med tryk, Køb Fodboldtrøjer 2021 online

Atletico Madrid fodboldtrøje med tryk Kevin Gameiro, Køb Atletico Madrid C.F.fodboldtrøje online

Atletico Madrid vm trøje Kevin Gameiro

Få den internationale teams kit og billig fodboldsæt børn dag! Fodboldtrøjer til børn og voksne med originalt tryk. Stort udvalg af fede klub- og landsholdstrøjer. Hurtig verdensomspændende levering til rådighed.

Kamerun banede favoritten Senegal ud af Afrika Cup of Nations med en straffesparkskonkurrence sejr for at booke deres plads i semifinalen.

Efter en goalless 120 minutter ved Stade de Franceville viste Sadio Mané faldet fyren og Kamerunens målmand Joseph Ondoa helten, da han reddede Liverpool-vingens spot-kick.

I scener, der minder om Kamerunens endelige sejr i 2002 i denne turnering over de samme modstandere, gjorde Vincent Aboubakar ingen fejl med straffen for at forsegle aftalen 5-4.

Senegal lavede løb fra begyndelsen, men gik ud af ingenting at vise, mens de fire gange mestere Kamerun fortsætter med at møde en af ​​DR Congo eller Ghana næste i semifinalen.

Inden halvtime satte Mané Mame Diouf igennem - men Stoke-angriberen blev lukket af den travle Ondoa og satte bolden over krydset. Abdoulaye Diallo så dyrebar lille indsats i Senegal-målet, men var nødt til at være opmærksom på hans nærmeste post, da Benjamin Moukandjo havde en breakaway halv chance fra tæt rækkevidde i det 36. minut.

Cameroun tog næsten en overraskelsesledning i det 66. minut, da bolden brød til Moukandjo i straffesparksfeltet, før Diallo døde lav til højre for at Atletico Madrid Kevin Gameiro trøjer til piger stoppe sit forsøg på tværs af mål.

Mané og erstatning Moussa Sow begge havde gode muligheder, da Senegal pressede til en sen vinder, men - hvis det var nødvendigt - viste Ondoa sig for godt.

I ekstra tid var det igen Diallo, der holdt scoringsniveauet og flyttede smart for at stoppe erstatning Jacques Zoua scoring fra seks meter efter at have kombineret godt med Aboubakar.

Tidligere slog substituttet Aristide Bancé et 81-minuters frispark for at hjælpe Burkina Faso ind i semifinalen med en 2-0 sejr mod Tunesien.

Bancés højre fod skud i bunden af ​​hjørnet, fra et sæt stykke Atletico Madrid Kevin Gameiro sæt tildelt efter Syam Ben Youssefs håndbold, sætter Burkina Faso på banen for en 2-0 sejr i Libreville for at gå igennem for at se Egypten eller Marokko.

Bancé lavede næsten 2-0 i Burkina Fasos næste angreb, men ramte posten denne gang, og i stedet faldt det til Prejuce Nakoulma for at afvikle kampen i det 84. minut efter at have været tilbage i klare på kontraangreb.

Tunesien kunne nemt have indrømmet en straffespark inden halvtime, men Hamdi Naguezs blatante trøje i boksen blev ikke opsagt af dommeren.

Tunesiens bedste chancer kom hurtigt efter hinanden. Mohamed Ben Amor fik plads til at skyde, da et frispark blev arbejdet tilbage til Atletico Madrid shop danmark ham, men han krøllede sin højre fods indsats bredt, og da kunne Mohamed Ali Yacoubi ikke helt komme på enden af ​​et flickespark fra et hjørne.

Billige Atletico Madrid Kevin Gameiro trøjer