Inter Milan fodboldtrøje med tryk João Cancelo, Køb Inter Milan C.F.fodboldtrøje online
Billige fodboldtrøjer med tryk, Køb Fodboldtrøjer 2021 online

Inter Milan fodboldtrøje med tryk João Cancelo, Køb Inter Milan C.F.fodboldtrøje online

Inter Milan vm trøje João Cancelo

Få den internationale teams kit og billig fodboldsæt børn dag! Fodboldtrøjer til børn og voksne med originalt tryk. Stort udvalg af fede klub- og landsholdstrøjer. Hurtig verdensomspændende levering til rådighed.

Clint Dempsey fodrede Jozy Altidore til det fremadrettede mål, så scorede et frispark for at matche Landon Donovans amerikanske rekord med sit 57. internationale mål og lede USA over Costa Rica 2-0 lørdag aften og ind i Concacaf Gold Cup mesterskabet.

Spilede i hans hjemstat Texas, den 34-årige indtrådte i 66. minut og lavede en perfekt timet gennem pass seks minutter senere, der gjorde det muligt for Altidore at bryde ind alene og slå Patrick Pemberton med et venstrefodt skud fra 10 meter. Dempsey fordoblede føringen i det 82. minut med et 27-yard skud, der gik omkring en firemands forsvarsmure og gik forbi Pemberton.

At prøve deres sjette guldkamp titel og først siden 2021, spiller amerikanerne Mexico eller Jamaica i finalen på onsdag i Santa Clara, Californien.

A blev forbedret til 8-0-5, da Bruce Arena erstattede Jürgen Klinsmann i november og vendte tilbage til et andet hold som landsholdskamp. Arena kan blive den første træner til at vinde tre Gold Inter Milan João Cancelo fodboldtrøjer udsalg Cup titler efter mesterskaber i 2002 og 2005.

Tim Howard fik sin anden straight shutout, hvilket gør nøglebesparelser på Marco Urena i 37. og 71. minut.

Efter den anden redning tog Dempsey et pass fra Darlington Nagbe i centercirklen, lavede et snit og tog tre hånd, da han sprang mod målet. Altidore en-timed et skud til hans første landshold mål siden september og flået sin nr. 27 trøje i en vild fest, tjener et gult kort.

Efter start i onsdagens kvartfinale sejr over El Salvador Inter Milan Joao Cancelo sæt flyttede Dempsey til en reserverolle mod Ticos. Mens USA indsatte fem nye startere i en rosterrotation, gik Costa Rica med de samme 11 spillere, der startede i onsdagens sejr mod Panama.

Costa Rica dirigerede USA 4-0 hjemme i en kvalifikationskamp i november, det sidste spil før Klinsmann blev fyret og Arena blev bragt tilbage. Og fremad er en anden matchup, en kvalifikation den 1. september i Harrison, New Jersey.

Morris, en af ​​de nye startere, ramte et indlæg kun 11 sekunder i.

• Denne artikel blev ændret den Inter Milan Joao Cancelo sæt børn 24. juli 2021. Underpositionen på en tidligere version sagde Japan kunne have været i onsdagens endelige. Dette er blevet ændret til Jamaica.

Billige Inter Milan Joao Cancelo trøjer