Arsenal fodboldtrøje med tryk Jack Wilshere, Køb Arsenal C.F.fodboldtrøje online
Billige fodboldtrøjer med tryk, Køb Fodboldtrøjer 2021 online

Arsenal fodboldtrøje med tryk Jack Wilshere, Køb Arsenal C.F.fodboldtrøje online

Arsenal vm trøje Jack Wilshere

Få den internationale teams kit og billig fodboldsæt børn dag! Fodboldtrøjer til børn og voksne med originalt tryk. Stort udvalg af fede klub- og landsholdstrøjer. Hurtig verdensomspændende levering til rådighed.

Kun i slutningen af ​​sæsonen kan Rafael Benítez og Newcastle United indse betydningen af ​​denne store træk. De afsluttede en testkørsel på tre udebanekampe, der havde taget syv point i, hvad der kunne vise sig at være en definerende periode i deres søgen efter automatisk forfremmelse til Premier League.

deres tidligere to modstandere - kommet til jorden på Championship-lederne - omend med baby-trin. Med 10 spil at gå Newcastle er tre point klar for andenplaceret Brighton og forbliver i førersædet.

Han vil fejre et år med ansvar for Newcastle senere i ugen, og jubilæet vil give en påmindelse om de fremskridt, der er gjort under spanien. Sidste gang Benítez var på Madejski Stadium, i januar Arsenal Jack Wilshere fodboldsæt børn 2021 stakede hans Chelsea-hold, de europæiske champions, til uafgjort. Newcastle ankom med store hensigter, men det var værterne, der lavede en hurtigere start, med Bournemouth Loanee, Lewis Grabban, på vej fra Garath McClearys kryds efter 42 sekunder.

McClearys indsats skød den 4.000-stærke rejse-hæren og deres hold til handling. Paul Dummett fejede et rivalt indlæg fra venstre, som Yoan Gouffran mødte, men Arsenal Jack Wilshere trøje tilbud hans hovedstød blev smadret af Ali Al-Habsi. Jonjo Shelvey kørte videre til en smart en-to med Daryl Murphy, før han sendte en vildt volley mål og tvunget Habsi til at redde.

Reading kunne have gjort med lidt pusterum, men Newcastle øgede kun deres indsats. Shelvey skød igen fra lang rækkevidde, før Matt Ritchie tog midtpunktet og slog posten med en Arsenal Jack Wilshere fodboldtrøjer udsalg rasping 25-yard indsats. Bolden slog off Habsis venstre stolpe og mod Gouffrans fødder, kun for Reading-kaptajnen Paul McShane til at gribe ind.

Billige Arsenal Jack Wilshere trøjer