AC Milan fodboldtrøje med tryk Gustavo Gómez, Køb AC Milan C.F.fodboldtrøje online
Billige fodboldtrøjer med tryk, Køb Fodboldtrøjer 2021 online

AC Milan fodboldtrøje med tryk Gustavo Gómez, Køb AC Milan C.F.fodboldtrøje online

AC Milan vm trøje Gustavo Gómez

Få den internationale teams kit og billig fodboldsæt børn dag! Fodboldtrøjer til børn og voksne med originalt tryk. Stort udvalg af fede klub- og landsholdstrøjer. Hurtig verdensomspændende levering til rådighed.

Holland-forsvareren Jaïro Riedewald skal genforenes med sin tidligere leder hos Ajax, Frank de Boer, efter at have opnået en aftale i princippet om at flytte til Crystal Palace.

Den alsidige forsvarer, som også kan fungere som en midtbanespiller, forventes at koste omkring 7,5 mio. Kr. Med yderligere add-ons relateret til udseende og resultater.

Rapporter i Holland tyder på, at Ajax-direktøren for fodbold, Marc Overmars, har sanktioneret salget, medmindre yderligere renter kommer fra rivaliserende ryttere. West Bromwich Albion, Leicester City, Everton og Stoke City havde alle betragtet bevægelser for den 20-årige, der har tre caps.

Riedewald, som blev givet sin første hold debut af De Boer i 2021, vil tilføre paladsens defensive muligheder, idet klubben har accepteret, at de ikke vil være i stand til at bringe Mamadou Sakho tilbage til Selhurst Park på grund af Liverpools £ 30 mio. Scott Dann, der startede sidste sæson som palads kaptajn, vil forblive på klubben, og Chelsea Rubens Loftus-Cheek afsluttede et etårigt lånbevægelse på onsdag.

Der er også interesse i Barcelonas reserve målmand, Jasper billige AC Milan Gustavo Gómez fodboldtrøjer med tryk Cillessen, der kunne deltage i lån til sæsonen med henblik på en permanent overførsel. Palace solgte Steve Mandanda tilbage til Marseille tirsdag efter kun et år, med France No2-målmand, der underskrev en treårig kontrakt på Stade Vélodrome.

Mamadou Sakho forventer ikke at blive inkluderet i Liverpools hold for deres tur til Hong Kong, med hans fremtid en vis afstand fra at blive løst og potentielle ryttere afskrækket af £ 30 mio.

Crystal Palace havde udforsket muligheden for at bringe den franske internationale tilbage til Selhurst Park, hvor han nød en imponerende lånepille i anden AC Milan Gustavo Gomez sæt halvdel af sidste sæson, men ville være tilbageholdende med at opfylde Liverpools værdiansættelse. Sakhos tidligere klub, Paris Saint-Germain, søger at tilføje en fjerde central forsvarer til deres hold og kunne vende tilbage til en spiller, der aflagde deres ungdomsranger og kaptajlede det første hold i en alder af 17 år.

Den franske klub, hvis rekruttering overvåges af den nye sportsdirektør, Antero Henrique, har udtrykt interesse for Manchester Citys Eliaquim Mangala, som også er blevet domineret af Lyon. Men deres præference ville være at tage den 26-årige udlånt i stedet for at imødekomme Citys £ 20m-pris, idet de var klar over, at Valencia, lav din egen AC Milan Gustavo Gomez fodboldtrøje for hvem Mangala spillede 30 La Liga-spil i sidste sæson, valgte ikke at gøre sit flyt permanent.

Billige AC Milan Gustavo Gomez trøjer