Monaco fodboldtrøje med tryk Fabinho, Køb Monaco C.F.fodboldtrøje online
Billige fodboldtrøjer med tryk, Køb Fodboldtrøjer 2021 online

Monaco fodboldtrøje med tryk Fabinho, Køb Monaco C.F.fodboldtrøje online

Monaco vm trøje Fabinho

Få den internationale teams kit og billig fodboldsæt børn dag! Fodboldtrøjer til børn og voksne med originalt tryk. Stort udvalg af fede klub- og landsholdstrøjer. Hurtig verdensomspændende levering til rådighed.

Alexis Sánchez blev Chiles heltidsførende scorer, da han scorede et tidligt mål i en 1-1-træk mod Tyskland på Confederations Cup på torsdag.

Lars Stindl udlignet til verdensmesterne lige før halv tid for at forlade begge hold på toppen af ​​Gruppe B med fire point hver fra deres åbning to spil, selvom Chile har den bedre målforskel. Australien og Cameroun har en point efter deres 1-1 draw tidligere på torsdag.

De to øverste hold går igennem til semifinalerne, og der er en runde kampe i gruppen på søndag, med Tyskland mod Cameroun og Chile, der spiller Australien. Både Tyskland og Chile behøver kun et punktum for at nå semifinalen.

Sánchez mål var hans 38. for Chile i 113 optrædener, da han overtog den tidligere scoringspost, som Marcelo Salas holdt.

Tyskland, der nu ubesejret i 12 kampe siden deres semifinale i Euro 2021, gav Chile et sjette minuts føring, da Shkodran Mustafi forsøgte at spille bolden ude af Monaco trænings tøj forsvaret. Han sendte et pas direkte til hans Arsenal-holdkammerat Sánchez, som spillede en en-to med Vidal og tappede bolden i en post.

Dommeren afbrød Chiles målfejringer ved at se ud til at anmode om et video svar, muligvis at se på Mustafi på Vidal, men målet blev hurtigt bekræftet.

Matthias Ginter lavede en lignende fejl kort tid efter, men blev slået fra krogen, da Tyskland kæmpede for at klare den sydamerikanske sides højtryk og hurtige passering. Chile kom tæt på et sekund, da Eduardo Vargas rattede undersiden Monaco Fabinho fodboldtrøjer københavn af ​​baren med et langdistance-drev, og Sánchez fortsatte med at plage dem med sine løber ned til venstre.

Men Tyskland udlignet mod spillet i fire minutter før halvleget, da Stindl slog bolden hjem fra tæt rækkevidde efter Emre Cans diagonale pas havde frigivet Jonas Hector til venstre for at skyde et lavt kryds ind i midten.

Tysklands målmand, Marc-André ter Stegen, måtte derefter lave en enhåndsbesparelse på sin nærmeste post for at blokere et lavt drev fra Sánchez lige før intervallet.

Anden halvleg var meget roligere med Stindl, fodboldtrøjer Monaco Fabinho tilbud der producerede Tysklands bedste indsats, et lavt skud gemt af Johnny Herrera. Deres hovedtræner, Joachim Löw, roste sit hold for at komme sig fra at indrømme det tidlige mål.

Billige Monaco Fabinho trøjer