Tottenham Hotspurs fodboldtrøje med tryk Danny Rose, Køb Tottenham Hotspurs C.F.fodboldtrøje online
Billige fodboldtrøjer med tryk, Køb Fodboldtrøjer 2021 online

Tottenham Hotspurs fodboldtrøje med tryk Danny Rose, Køb Tottenham Hotspurs C.F.fodboldtrøje online

Tottenham Hotspurs vm trøje Danny Rose

Få den internationale teams kit og billig fodboldsæt børn dag! Fodboldtrøjer til børn og voksne med originalt tryk. Stort udvalg af fede klub- og landsholdstrøjer. Hurtig verdensomspændende levering til rådighed.

Arsène Wenger er fortsat fast besluttet på at blive ved i Arsenal for endnu en cyklus, selv om klubben bliver mired i den værste række af Premier League resultater af hans lange ansættelse.

Wengers hold slumpede til et 3-1 nederlag i West Bromwich Albion lørdag - deres fjerde omgang i fem ligakampe - og de ligger sjette i bordet, seks point bag fjerdeplaceret Liverpool, selv om de har to spil i hånden på dem .

Tapet ved West Brom udløste de seneste opkald til managerens erstatning i slutningen af ​​sæsonen, da hans nuværende kontrakt udløber, og søndag aften var der rapporter fra Tyskland, at Arsenal havde lavet en officiel tilgang til Borussia Dortmund-manager Thomas Tuchel . Dette forstås ikke at være tilfældet.

Arsenal-bestyrelsen har stået til støtte for Wenger, ikke mindst i kølvandet på den 10-2 samlede Champions League-eliminering i hænderne på Bayern München denne måned, og West Brom-resultatet har ikke ændret deres ønske om, at han skal fortsætte. Wenger har tilbud om en ny toårig kontrakt på bordet.

Han vil gerne fortsætte, og i stigende grad virker det som om han og bestyrelsen forsøger at finde den bedste måde at sælge meddelelsen til fanbase, hvoraf nogle er ved siden af ​​sig selv frustrerende med udsigt til, at han fortsætter.

Timingen er helt klart ikke rigtig at Tottenham Hotspurs spilletrøje gøre det nu, og selv Wenger foreslog, at der ikke ville ske noget før Arsenals næste kamp, ​​hvilket er efter den internationale pause hjemme til Manchester City på søndagens uge.

Udsigten bag scenerne har været konsekvent - at den tilsyneladende store flåde af fans på tværs af sociale medier, der gerne vil se Wenger go, ikke er repræsentativ for hele støtten. På West Brom var der en flyvemaskine, der fløj over stadion bag et banner, der bad om Wenger at gå og en anden, der sagde, at han skulle blive.

Klubben har ingen beslutning om, at Wenger endnu er taget. De sagde også i en erklæring den 9. marts, at de ville nå denne beslutning på en gensidigt seje Tottenham Hotspurs fodboldtrøjer behagelig måde.

Det var som et forsøg på bestyrelsen at bekæmpe den opfattelse, at Wenger - og Wenger alene - vil afgøre, hvad der sker.

Wenger har problemer, uanset hvor han ser ud. Alexis Sánchez forventes at forlade om sommeren og er blevet mere og mere frustreret i klubben, mens Mesut Özil ventes at forbinde med Tyskland mandag, på trods af at han havde savnet West Brom-spillet med en hamstringskade.

Arsenal insisterer på, at selv om Özil startede den sidste træning før kampen på fredag, kunne han ikke afslutte det på grund af muskelproblemet. Özil missede også nederlaget i Liverpool den 4. marts.

Arsenal trues af muligheden for at gå glip af en top-4 mål for Tottenham Hotspurs Danny Rose sæt børn første gang siden Wenger kom til klubben i 1996, men han sagde, at hans fremtid ikke ville afhænge af, om de kvalificerede sig til Champions League eller ej.

Billige Tottenham Hotspurs Danny Rose trøjer