Chelsea fodboldtrøje med tryk Charly Musonda, Køb Chelsea C.F.fodboldtrøje online
Billige fodboldtrøjer med tryk, Køb Fodboldtrøjer 2021 online

Chelsea fodboldtrøje med tryk Charly Musonda, Køb Chelsea C.F.fodboldtrøje online

Chelsea vm trøje Charly Musonda

Få den internationale teams kit og billig fodboldsæt børn dag! Fodboldtrøjer til børn og voksne med originalt tryk. Stort udvalg af fede klub- og landsholdstrøjer. Hurtig verdensomspændende levering til rådighed.

Den tidligere Tottenham Hotspur midtbanespiller Paulinho scorede et uventet hat-trick, og Neymar tilføjede et andet mål, da Brasilien blev frisk efter at have indrømmet en tidlig straf, scoret af Edinson Cavani.

Brasiliens imponerende sejlads begyndte ikke lovende, en blunder af forsvarsspilleren Marcelo, der førte målmanden Alisson til at ødelægge Cavani kun syv minutter efter kick-off. Det gjorde det muligt for Paris Saint-Germain-angriberen at score hans niende mål i sydamerikanske kvalifikatorer, mere end nogen anden spiller. Det var første gang, Tite havde set sit holdspor og mod et hold, der havde vundet alle seks af deres hjemme-kvalifikatorer hidtil.

Uruguay øgede presset på udkig efter en equalizer, men Brasilien udgjorde en konstant fare for pause. I det 74. minut slap forsvareren Miranda ud af feltet, Neymar slog Uruguays Sebastián Coates i bolden og lobbed Silva til stillingen 3-1.

Uruguay savnede Luis Suárez, der blev suspenderet, mens Manchester Citys teenage-fremad Gabriel Jesus var ude for Brasilien med en Chelsea Charly Musonda trøje tilbud brudt tå. Brasilien vil være uden Alves til hjemmeholdet mod Paraguay i tirsdag i São Paulo, mens Uruguay vil rejse til Peru.

Andre steder øgede Argentina deres kvalifikationskancer med en smal sejr over Chile i Buenos Aires. Værterne var 1-0 takket være en 16-minutters straf fra Lionel Messi. Vinderen flyttede Edgardo Bauzas side op til tredje i bordet, med Chile glide til sjette.

Fjerdeplaceret Colombia havde også brug for en straf for at sikre en 1-0 hjemme sejr mod Bolivia, hvor Real Madrid James Rodríguez scorede spot-kick. Lille-forsvareren Júnior Alonso scorede Chelsea Charly Musonda fodboldtrøje med eget navn vinderen til Paraguay, da de slog femteplacerede Ecuador 2-1, mens Venezuela tegnede 2-2 hjemme til Peru. Venezuela ledede 2-0 på halv tid, men målene fra André Carrillo og Paolo Guerrero tjente Peru et punkt.

De seneste resultater har intensiveret løbet for automatisk kvalifikation, med kun fire point, der adskiller Argentina i tredje og Paraguay i syvende. De øverste fire sider vil gå til Rusland, med det femteplacerede hold, der kræver en play-off for at kvalificere.

I næste runde af kampe vil Argentina rejse til Bolivia, hvor de ikke har vundet langærmet Chelsea fodboldtrøjer børn siden 2005. Chile vil tage Venezuela hjemme, mens Colombia rejser til Ecuador til en afgørende kvalifikation.

Billige Chelsea Charly Musonda trøjer