Bayern Munchen fodboldtrøje med tryk Arjen Robben, Køb Bayern Munchen C.F.fodboldtrøje online
Billige fodboldtrøjer med tryk, Køb Fodboldtrøjer 2021 online

Bayern Munchen fodboldtrøje med tryk Arjen Robben, Køb Bayern Munchen C.F.fodboldtrøje online

Bayern Munchen vm trøje Arjen Robben

Få den internationale teams kit og billig fodboldsæt børn dag! Fodboldtrøjer til børn og voksne med originalt tryk. Stort udvalg af fede klub- og landsholdstrøjer. Hurtig verdensomspændende levering til rådighed.

Mexico udlignet fem minutter senere efter Héctor Herreras lange kryds ind i området fundet Araujo i nærheden af ​​den fjerneste post. Forsvareren bragte bolden ind i det modsatte hjørne, over Akinfeev.

Akinfeev lavede en fejl, der førte til Mexicos andet mål efter en lang klaring fra Herrera fra nær den sydamerikanske side. Bolden tog en høj spring og begyndte at falde lige ved Akinfeevs kasse. Målmanden var tilsyneladende ikke sikker på, om han kunne bruge sine hænder og endte med at tage for lang tid til at forpligte sig til bolden med fødderne, så Lozano kunne nippe ind og lede den ind i det åbne net. For at gøre sager værre for værterne blev Zhirkov sendt ud for en anden bookbar lovovertrædelse med kvart i kampen.

Sankt Petersborg kystede Bayern Munchen træningstrøje Portugal til en 4-0 sejr over New Zealand, men det kom til en pris, da Manchester City-bundet Bernardo Silva blev udskiftet på grund af en ankelskade.

Cristiano Ronaldo scorede Portugals åbningsmål fra straffesparken i 33 minutter, efter at Ipswich-forsvareren Tommy Smith bragte over Danilo Pereira efter et hjørnespark.

Fire minutter senere, Bernardo Silva - satte sig til at forlade Monaco i en £ 43m deal - fordoblede føringen med en ny Bayern Munchen Arjen Robben trøje tæt finish fra et lavt kryds fra Pereira Eliseu, men så landede han akat på hans ankel, før Tom Doyle gjorde en glidende udfordring på midtbanespilleren. Han blev taget afsted på halv tid.

Lige før halve tiden slog Portugal fremad André Silva ud på Michael Boxall efter en tussel med forsvareren, der efterlod ham med en revet skjorte - men kunne nemt også have resulteret i et rødt kort.

André Silva indhyllede den Bayern Munchen Arjen Robben fodboldtrøjer komfortable sejr med en voldsom vinklet finish i 80 minutter og Nani tilføjede en fjerde i stoppetid.

Billige Bayern Munchen Arjen Robben trøjer