Bayer Leverkusen fodboldtrøje med tryk Admir Mehmedi, Køb Bayer Leverkusen C.F.fodboldtrøje online
Billige fodboldtrøjer med tryk, Køb Fodboldtrøjer 2021 online

Bayer Leverkusen fodboldtrøje med tryk Admir Mehmedi, Køb Bayer Leverkusen C.F.fodboldtrøje online

Bayer Leverkusen vm trøje Admir Mehmedi

Få den internationale teams kit og billig fodboldsæt børn dag! Fodboldtrøjer til børn og voksne med originalt tryk. Stort udvalg af fede klub- og landsholdstrøjer. Hurtig verdensomspændende levering til rådighed.

MLS starter i denne weekend, og en 54-årig manager fra Rosario - byen, der gav os Lionel Messi - vil skrive en ny side i hans allerede berømte karriere, da han leder Atlanta United i deres første sæson i MLS.

Alligevel, med al respekt for Atlanta United, hvis roster omfatter likeså den tidligere Burnley-forsvarer Tyrone Mears, var Martino administrerende Lionel Messi i Barcelona for mindre end tre år siden. Han formåede derefter Messi til Argentina. Så hvorfor valgte Martino at komme til Amerika, hvor han ikke kun skal overvinde sin begrænsede engelsk, men også etablere en helt ny franchise, fra ungdomsniveau helt til førsteholdet?

Martino, en rolig, beregnet træner med et obsessivt øje for detaljer, er mere end klar til at starte Atlanta United. Vi taler jo jo om årets sydamerikanske manager i 2007. En mand, der tog Argentina til to Copa America-finaler, sluttede i både ligaen og Copa del Rey med Barcelona og slog næsten Spanien ud i kvartfinalen i i 2021 med Paraguay.

Det ny Bayer Leverkusen Admir Mehmedi trøje er ikke en overdrivelse at antyde, at Martinos ankomst er historisk for både Atlanta og ligaen, fordi det ser en ny tilgang til at hæve kvaliteten af ​​det nordamerikanske spil. Hvis MLS ikke kan konkurrere med Kinas gigantiske spilleroverførsler, så skal det fokusere på trænere, som kan hjælpe deres klubbers infrastruktur. Det var i det mindste tanken om Atlanta Uniteds klubpræsident, Darren Eales, og teknisk direktør, Carlos Bocanegra. De havde brug for en lærer, en visionær, der ikke kun delte en filosofi, der ville passe deres identitet som en no-nonsens, en hårdtarbejdende enhed, men også en discipel for ungdomsudvikling.

Hvordan Adrian Bayer Leverkusen Admir Mehmedi fodboldsæt børn Heath håber at gøre Minnesota United Newcastle of MLS

I løbet af klubbenes første præ-sæson har Atlanta været opmærksom på Martinos første lektion: intensitet. I fire på hinanden følgende kampe scorede holdet et tidligt mål, og de begyndte at udvikle en stærk følelse af kemi, når de pressede højt op på banen. Martino, ligesom Jürgen Klopp, nyder modtrykning, men for at det skal fungere, skal trykfluiditeten løbe over hele udebanen. Dette vil tage tid.

Tiden vil fortælle, hvordan deres første sæson vil spille ud, men en ting er sikkert: Atlanta Bayer Leverkusen Admir Mehmedi trøje langærmet United har en leder, der ser dette som mere end blot et andet job. Det er en chance for at bygge noget, som ingen nogensinde har set.

Billige Bayer Leverkusen Admir Mehmedi trøjer